Bedrijvenpark Oudeland

Bedrijventerrein Oudeland ligt ten noorden van Rotterdam, hemelsbreed op ongeveer 500 meter afstand van Rotterdam - The Hague Airport. Dit terrein ligt zeer centraal tussen de gemeentes Delft, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland in.

Bedrijventerrein Leeuwenhoekweg

Dit gemengde bedrijventerrein ligt ten noorden van Hillegersberg, direct naast het bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek. Kortom, in een omgeving vol bedrijvigheid en met Rotterdam en Rotterdam The Hague airport binnen handbereik.

Prisma Bedrijvenpark

Prisma Bedrijvenpark grenst aan Zoetermeer. Door de centrale ligging van het terrein is de locatie perfect voor logistieke bedrijven. Ook voor horecabedrijven en de perifere detailhandel is de ligging ideaal: u levert uw product of dienst altijd dichtbij! Naast Rotterdam en Den Haag zijn er meerdere grote nieuwbouwwijken in de buurt. Bijvoorbeeld in Oosterheem staan meer dan 8.500 woningen.

Bleizo Business Park

Dit bedrijventerrein tussen Zoetermeer en Bleiswijk is vooral bedoeld voor bedrijven die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Dit kunnen bedrijven uit verschillende sectoren zijn. De Greenportsector krijgt de voorkeur.