Helaas zijn alle kavels verkocht, onder optie of onder verregaande gesprekken. Op dit moment nemen wij geen nieuwe leads meer aan

Terug naar de homepagina

Is een hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een moderne uitstraling. Bedrijventerrein Oudeland ligt ten noorden van Rotterdam, hemelsbreed op ongeveer 500 meter afstand van Rotterdam – The Hague Airport. Dit terrein ligt zeer centraal tussen de gemeentes Delft, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland in.

Beeldkwaliteitsplan:

Beeldkwaliteitsplan

Bestemmingsplannen:

Bestemmingsplan Phase 1 Bestemmingsplan Phase 2

  • Het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Oudeland 2019 – Fase 1” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0187-VAST is nog niet onherroepelijk, echter is hiervoor wel al een beroep ingediend en is hierdoor op dit moment nog niet onherroepelijk.
  • Het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Oudeland 2019 – Fase 2” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0201-VAST is onherroepelijk.
  • Aan de geleverde informatie in de bestemmingsplannen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze bestemmingsplannen zijn  namelijk digitaal vastgesteld en zijn te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.


Bedrijvenpark Oudeland

Bereikbaarheid

Het terrein is goed bereikbaar via provinciale wegen die al snel uitkomen op de snelwegen A20, A13 en A12. Binnen een kwartier bent u op de Coolsingel in Rotterdam en binnen een half uur in het centrum van Den Haag. De toekomstige ontsluiting op de nieuwe A13/A16 maakt het af.

Beveiliging

Bedrijventerrein Oudeland gebruikt een van de beste beveiligingssystemen van Nederland. Het systeem werkt met een glasvezelnetwerk. Het houdt bijvoorbeeld toezicht op alle toegangswegen van het hele terrein en kan zelfs nummerborden herkennen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt van Bedrijventerrein Oudeland. Vooral aan de energieregulatie is veel aandacht besteedt. Zo gebruiken de lantaarnpalen (Furyo armaturen) veel minder stroom dan reguliere verlichtingsmasten. Door de brede verspreiding van het licht zijn er minder masten nodig. Ook de waterafvoer is op een duurzame manier geregeld. Regen- en rioolwater worden gescheiden. Het regenwater gaat direct terug de natuur in.

Parkmanagement

Dankzij haar parkmanagement heeft Bedrijventerrein Oudeland haar zaken goed geregeld. Het parkmanagement is een vast onderdeel van deze locatie waar alle ondernemers gebruik van maken. Het houdt zich bezig met het beheer en onderhoud, de openbare veiligheid en de bewegwijzering. Ook heeft het bedrijvenpark haar eigen parkmanager, die fungeert als aanspreekpunt voor ondernemers.

Mogelijkheden

  • U krijgt veel ruimte om uw kavel aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.
  • U kunt kiezen of u zich wilt aanmelden bij de meldkamer.

Status

Bedrijventerrein Oudeland is klaar voor de bouw. Alle straten, rioleringen en andere openbare voorzieningen liggen al klaar voor gebruik. Na uw aankoop en het regelen van de vergunning kunt u dus direct beginnen met bouwen.