Helaas!

Deze kavels zijn al verkocht

Terug naar de homepagina

Bleizo Business Park ligt strategisch tussen Zoetermeer en Lansingerland in. Er zijn hoogwaardige zichtlocaties aan de A12. Dit bedrijventerrein tussen Zoetermeer en Bleiswijk is vooral bedoeld voor bedrijven die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Dit kunnen bedrijven uit verschillende sectoren zijn. De Greenportsector krijgt de voorkeur.

Bereikbaarheid

Bleizo Business Park wordt het best bereikbare bedrijventerrein van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Het is perfect bereikbaar via de A12. Hierdoor zijn niet alleen Rotterdam en Den Haag, maar ook Amsterdam en Utrecht uitstekend bereikbaar. In 2018 komt er een knooppunt op de snelweg vlakbij het Bleizo Business Park.

Ook met het openbaar vervoer kunt u snel en makkelijk van en naar Beizo. Goede bus- en treinverbindingen maken ‘het Nieuwe Reizen’ mogelijk. Zo krijgt Bleizo een NS Station op de lijn Utrecht Den Haag. Rotterdam bereikt u via een snelle busverbinding. De eerste paal van station Bleizo is geslagen op 31 oktober 2016.

Bleizo Business Park

Duurzaamheid

In het Bleizo Business Park maakt uw bedrijf haar duurzaamheidsdoelen waar. Het terrein investeert bijvoorbeeld in gemeenschappelijke energieopwekking. Ook proberen we ruimtes zo veel mogelijk te gebruiken. Dit doen wij door dezelfde ruimtes voor verschillende activiteiten te gebruiken.

Parkbeheer

Bleizo Business Park krijgt haar eigen parkbeheer.