Proclaimer

Dit is de officiële website van Bedrijventerreinen van gemeente Lansingerland.

Van deze informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel;
  • de informatie is leesbaar en begrijpelijk.

Ziet u een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs! Laat het ons weten via het contactformulier.

Document download informatie

Bestanden met de extensie .pdf kunt u lezen met bijvoorbeeld: Adobe Reader.

Privacy

De gemeente Lansingerland hecht waarde aan de bescherming van uw privacy. Persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website gebruiken wij alleen om de site te verbeteren en voor bezoekersstatistieken. Wij gebruiken deze gegevens nooit om individuele personen te identificeren.

De naam-, adres- en woonplaatsgegevens die u doorgeeft via onze website en/of per e-mail gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor u deze gegevens doorgeeft.

Copyright

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Voor commercieel gebruik van gemeentelijke informatie op onze website, zoals geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s, kan de gemeente zich beroepen op het auteursrecht. Wilt u hiervan toch gebruik maken? Stuur dan een email naar info@lansingerland.nl.

Links

Op deze website komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites. De gemeente Lansingerland biedt dit aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website www.bedrijventerreinen-lansingerland.nl. De bepalingen van de website waar u naar toe gaat zijn vervolgens van toepassing.

Contact

Via het contactformulier kunt u terecht voor vragen over de bedrijventerreinen van de gemeente Lansingerland.

Opnemen telefoongesprek voor opleidingsdoeleinden

Het callcenter van de gemeente Lansingerland kan op bepaalde momenten telefoongesprekken opnemen. Dit is alleen voor opleidingsdoeleinden: het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.