Perfecte ligging

Perfecte ligging

Alle bedrijventerreinen liggen op een steenworp afstand van grote steden. Waaronder Rotterdam, Den Haag en Delft. Binnen een paar minuten bent u op een van de vele snelwegen. Of bij een handig bus- of treinstation. Hierdoor belandt u makkelijk en snel op de goede plek.

Prettige omgeving

Prettige omgeving

Onze bedrijventerreinen liggen midden in een economische hotspot. Er werken nu ruim 20.000 mensen. En dit groeit de komende jaren alleen maar door. In 2025 verwachten we enkele duizenden extra werknemers in de gemeente Lansingerland. De omgeving ademt een sfeer van ondernemerschap en innovatie. De economische prestaties van Lansingerland zijn niet voor niets de beste in Zuid-Holland. Dit blijkt uit onderzoek van het weekblad Elsevier in 2013 en 2014 en 2015.

Passend aanbod

Passend aanbod

Onze bedrijventerreinen zijn geschikt voor bedrijven uit verschillende sectoren. Hier leest u ook alle relevante informatie per terrein. Bijvoorbeeld welke voorzieningen er per terrein zijn, wat de status van ieder terrein is, hoe het parkbeheer geregeld is en of er Parkmanagement is. Welke locatie past het beste bij u? In de gemeente Lansingerland zijn diverse ondernemersverenigingen actief.

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling

De gemeente Lansingerland heeft de ambitie om door te groeien naar 70.000 inwoners. Daarvoor ontwikkelt zij de komende tijd verschillende woonlocaties. Nog ruim 100 hectare grond heeft gemeente Lansingerland netto uit te geven aan bedrijventerreinen. Dit is verdeeld over Prisma, Leeuwenhoekweg en Oudeland. Er zijn ook diverse kavels groter dan 10 hectare. Dat is uniek in deze regio.

Bereken welke kavel perfect is voor uw bedrijf

U zoekt een nieuwe locatie voor uw bedrijf. Natuurlijk moet die aan al uw eisen voldoen: een centrale ligging in de Metropool Regio Rotterdam Den Haag, makkelijk bereikbaar en met een professionele uitstraling. De locatie moet passen bij uw bedrijf. En ook qua grootte en inrichting wilt u de keuze hebben.

Doe hier de test! Bekijk alle terreinen